Om oss

Om MaxHelp AB

Den nya moderna privata arbetsförmedlingen!​

MaxHelp AB registrerad 2011 och är en arbetsmarknadsinriktad samhällsentreprenör och ett tjänsteföretag som arbetar både som ett samhälls- och socialinriktat resurscentrum samt som ett mångspråkigt konsultföretag med flera kompetensområden.

Vi arbetar internationellt både som en tjänsteföretag och konsultföretag. Vår verksamhetsidé är att lyfta fram individens potential och skapa nya möjligheter. Med gedigen kompetens i flera branscher och kan vi erbjuda support, rådgivning och coachning även på flera olika utländska språk.

Vi har en horisontell samverkan mellan olika län och regioner i Sverige och även ett gränslöst samverkan mellan olika företag utanför Sverige. Vår internationella kompetens innebär att vi kan hjälpa och stödja personer med olika etniska bakgrunder. Vårt breda portfölj tillåter oss att bygga broar för att skapa sysselsättning, öka kunskaperna om olika kulturer och språk och förmedla bemanning och affärskontakter mellan Sverige och olika länder.

Vi på MaxHelp

Vi har en omfattande branschkännedomen i många olika branscher på den svenska och utländska arbetsmarknaden samt kontakter med och kännedom om olika myndigheter och organisationer.

MaxHelp AB:s nationella och internationella nätverk är mycket stort och våra erfarna jobbcoacher har ett stort engagemang och erfarenhet i att lära ut hur man på ett effektivt sätt arbetar med olika nätverk och för att få anställning, även för invandrare och nyanlända.

Vi arbetar även som ett bemanningsföretag och förmedlar arbetskraft till olika företag både i Sverige och i andra länder. Vi har våra lokaler i Bredäng i Stockholm i ett företagscenter med flera hundra olika företag som vi samarbetar med.