Stöd och matchning

Kom igång med STOM

Så här gör du

För dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen finns det möjlighet att ta del av tjänsten stöd och matchning. Som deltagare väljer du själv vilken leverantör du vill anlita. Så här gör om du vill välja MAXHELP AB som din leverantör av stöd och matchning/STOM:

  1. Logga in på arbetsformedlingen.se.
  2. Gå till https://arbetsformedlingen.se/for-arbetssokande/extra-stod/stod-a-o/stod-och-matchning/sok-leverantor-inom-stod-och-matchning/10067823/direct
  3. Därifrån väljer du MAXHELP AB, KA-nummer: 10067823

Du kan också göra ditt val via din handläggare på Arbetsförmedlingen genom att ange MAXHELP AB, KA-nummer: 10067823 som din leverantör av Stöd och Matchning/STOM

Passa på välj MAXHELP AB, KA-nummer: 10067823 för en Rikstäckande Stöd och Matchning

Bra att veta

På grund av Corona pandemin kan du få distanscoachning av oss oavsett var i landet du bor. Möjligheten är tillfällig och tidsbegränsad.

Sista startdag är den 30 juni 2021.

När du fått beslut genom Arbetsförmedlingen kontaktar vi dig med ett startdatum. Du får då träffa en personlig jobbcoach, karriärcoach eller studie- och yrkesvägledare hos oss som hjälper och stöttar dig med jobbmatchning eller studieval. Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du är i behov av stödet och bestämmer hur mycket stöd du får.

Förfrågan: Stöd och matchning

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Om du hellre vill tala med någon direkt kan du ringa 08-36 00 00 eller 0760-243696